Gayrimenkul Sektöründeki Emlak Savaşları


   Gayrımenkul sektörüyle özellikle de geçmişin ve günümüzün popüler mesleklerinden biri olan emlakçılıkla ilgiliyseniz emlakçılık hakkında bilgi edinebileceğiniz, emlakçılık mesleğinin stresli ve bir o kadar da heyecan verici çalışma yaşamını öğrenebileceğiniz televizyon programlarından bahsedeceğim bu yazıda.


Emlak Savaşlarına hazır mısın? Öyleyse tarafını seç!



TLC TV'de Emlak Savaşları


   Banka borçları yüzünden terk edilmiş evlerin açık artırmayla satışını konu alan programda evlerin emlakçılar tarafından açık artırma öncesinde keşfi(sadece dışarıdan bakarak tahmin yürütmek zorundalar, içeri giremiyorlar bu da işin riskini ve heyecanını artırıyor), açık artırma sırasında yaşanan rekabet ve satın alma sonrasında karşılaştıkları eve yaptıkları harcamalar, elde ettikleri kar veya zararı programdan öğrenebiliyorsunuz.


  Açık artırmayla borçlu evleri alan yatırımcılar, gün sonunda kazanmak için içgüdülerine güvenmek zorundalar. Çünkü bu açık artırmada, para yatırdıkları evi ancak satış gerçekleştikten sonra görebiliyorlar. Yani bu programa konu olan emlak yatırımcıları büyük kazanmak için büyük oynamak zorundalar.

Detaylı bilgi için  http://www.tlctv.com.tr/dizi/emlak-savaslari


 TLC TV'de Dağ Evleri


   Emlak savaşlarına kıyasla tansiyonun daha düşük olduğu "Dağ Evleri"'nde ise her bölümde, sıradan kent yaşamından sıkılan, doğayı keşfetmek için Rocky Dağları'ndaki muhteşem evlere bakan, hayallerindeki yaşama başlamak isteyen ailelerin ev arama maceralarını izleyebiliyorsunuz.


TLC TV'deki Dağ Evleri'nde tempo düşük ama
emlakçı ve müşteri arasındaki pazarlık ve ilitişimi görme şansınız var.


   TLC TV'deki "Dağ Evleri" programında emlakçılar arası rekabetten çok emlakçı ve müşteri arasındaki iletişime, müşterinin karar verme aşamalarına tanık olabilirsiniz. Programda her müşteriye 3 ev gezdiriliyor ve bu 3 ev içinden seçim yapması bekleniyor.

Detaylı bilgi için http://www.tlctv.com.tr/dizi/dag-evleri

TV8'de Emlak Avcıları


TV8'de ise "Emlak Avcıları" yüksek tempoyla devam ediyor.

    TV8'de yayınlanan Emlak Avcıları'nda ise tempo oldukça yüksek. Her hafta 3 emlak avcısının mücadele ettiği programda üç yarışmacı her gün ev kiralamak ya da evini satmak isteyen ya da satın almak veya kiralamak için ev arayan müşterilere istedikleri özelliklerde birer ev tanıtmak ve işi bağlamak zorunda..

   Müşteriler gün sonunda 3 "emlak avcısı" arasında bir seçim yapıp beğendiği ev ve emlak avcısına 3 puan kazandıracak. Sunumunu beğendikleri emlak avcısı ise teselli olarak 1 puanla ödüllendirilecek. Haftanın sonunda en fazla puanı kazanan emlak avcısı ise büyük ödül olan 10 bin liranın sahibi olacak.

TV8'de yayınlanan Emlak Avcıları'nın yayın saati ise hafta içi her gün 10.45.

Detaylı bilgi için https://www.tv8.com.tr/emlak-avcilari


   Bu yazı hoşunuza gittiyse "Emlak danışmanı olmak isteyenler" için hazırladığım 5 maddelik yazıyı da okumak isteyebilirsiniz. :)

Para Notları okumaya devam edin :)

Yorumlar

Ayın En Çok Okunanları

Enflasyon Nedir?

100 Doları 1 Milyon Dolar Yapmak(Gizli Milyarder)

Sabahları Erken Kalkmanızı Gerektirmeyen İşler

Teknik Analizde Trend Teyidi için Neden 2 Gün Kapanış Fiyatı Onayı Beklenir?

Gemba Yürüyüşü: Gemba Nedir?

Başarı için kaç deneme yapmak gerekir?(James Dyson'ın Hayatı)

A3 Planlama Sistemi Para Notları Araştırması

Neden Zengin Olamıyorum?

VIX Korku Endeksi: Piyasaların Kalp Atışı

Paylaşımlı Ev Nedir? Share House İş Modeli Yatırımı

En Popüler Yazılar

A3 Planlama Sistemi Para Notları Araştırması

Sabahları Erken Kalkmanızı Gerektirmeyen İşler

On Dönüm Bostan Yan Gel Yat Osman :)

Neden Zengin Olamıyorum?